Als gezellige afsluiter van de Week van de Fair Trade krijgt u op zaterdag 11 oktober een speels en smakelijk wandelparcours aangeboden, zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als voor de meer geoefende wandelaar. De fairtradetrekkersgroep heeft samen met KWB, Wereldwinkel Herentals, Gezinsbond en Voedselteams Herentals drie routes voor u uitgestippeld (3, 7 en 12 km). Er zijn leuke tussenstops met activiteiten of rondleidingen én niet te vergeten... lekkere hapjes!

U passeert de habitats van de FairTradeAmbassadeurs en ook Hidrodoe zet zijn deuren open voor de wandelaars. U kan een pauze nemen in hun Watercafé of het waterspel spelen. Bovendien houdt ambassadeur TWERK die dag hun opendeurdag.

Er vallen ook dit jaar weer prijzen te winnen voor de aandachtige wandelaar. Het deelnameformulier is te verkrijgen aan het startpunt, de Wereldwinkel in het Begijnhof. Vertrekken kan tussen 13 en 15 uur, de laatste aankomst is om 18 uur. Volg gewoon uw neus en de live muziek van Triple F waarop u bij aankomst getrakteerd wordt. De fairtradetrekkersgroep wenst u alvast veel wandel- en smulplezier!